Retouren

Helaas kan het voorkomen dat je vintage sieraad niet helemaal is wat je had verwacht. Het is dan mogelijk om binnen 14 dagen na aankoop je product te retourneren. Vanwege het milieu aspect willen we je er wel op attenderen om bewust een bestelling te plaatsen, om retouren te voorkomen.


Twijfel je over je maat? Download dan eerst onze Ringsize Guide.


Op maat gemaakte en gepersonaliseerde sieraden kunnen helaas niet worden geretourneerd. Meer informatie hierover vind je op Resizing en Personalisatie.

 

De retourprocedure gaat als volgt:

 

• Stuur binnen 14 dagen na je aankoop een mailtje naar info@meauvintagejewellery.com en vermeld hierin je naam, ordernummer, het product wat retour komt en de reden van je retour. Je krijgt dan zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, een bevestigingsmail van ons terug met onder andere een link voor een nieuw verzendlabel, waarmee de producten retour kunnen worden gestuurd.

 

• Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed.

 

• De kosten voor het retour zenden van de bestelling is voor eigen rekening. Zorg er daarom tevens voor dat je een bewuste bestelling plaatst om retouren te voorkomen. Vintage sieraden worden altijd verzekerd verstuurd, dit geldt ook voor retour zendingen.

 

• De retourkosten voor een verzekerd pakket binnen Nederland zijn € 8,50 euro.

 

• De retourkosten voor een verzekerd pakket vanuit België of Duitsland zijn € 13,50 euro. 

 

• Zorg er voor dat het pakketje goed verpakt is, zodat de producten geen schade op kunnen lopen tijdens de verzending.

 

• De sieraden kunnen alleen retour gestuurd worden als deze onbeschadigd en ongedragen zijn.

Chat openen
Welkom bij MEAU Vintage Jewellery. Kunnen wij u ergens bij helpen?