Resizing & Personalisatie

Resizing

Heb jij jouw vintage droomring gevonden, maar is het net niet jouw maat? Geen probleem!

In samenwerking met onze goudsmid biedt MEAU de service aan om de ring naar jouw maat aan te laten passen.

De kosten voor het laten aanpassen van de ringmaat zijn € 50,00 euro. Lees hiervoor eerst even onze werkwijze en voorwaarden:

 

Werkwijze:
Je kunt de ring die je graag wilt kopen, bestellen via de webshop. Je kunt de juiste maat selecteren bij het product. Is jouw maat een andere maat dan de huidige maat van de ring, dan wordt er automatisch 50,00 euro aan het totaalbedrag toegevoegd. Je hoeft verder niks te doen, na het afronden van je bestelling wordt jouw ring door onze goudsmid op maat gemaakt! Het vermaken van de ring duurt gemiddeld 5 werkdagen. Je wordt hiervan via de mail op de hoogte gehouden.

 

Download onze Ringsize Guide om zelf de juiste maat op te meten.

 

Voorwaarden:

Het doorgeven van de juiste ringmaat is eigen verantwoordelijkheid. Zorg dat je de juiste maat bij jezelf hebt opgemeten en dat je de juiste maat aan ons doorgeeft.

 

Na het laten aanpassen van de ring naar de gewenste ringmaat, is het helaas niet meer mogelijk om de ring te retourneren.

 

De ring laten aanpassen is een eenmalige service. Mocht de ring desondanks niet passen, is het mogelijk om zelf contact op te nemen met onze goudsmid, of je kunt contact opnemen met je plaatselijke juwelier.

 

Houd rekening met een langere verzendtijd. Na aankoop wordt de ring z.s.m. naar het atelier gebracht. Het vermaken van een ring duurt gemiddeld 5 werkdagen, vaak heb je binnen een week jouw ring in huis!

Personalisatie

Wil jij jouw unieke ring nóg persoonlijker maken? Kies er dan voor om je sieraad te laten personaliseren! 

 

Laat bijvoorbeeld een mooie persoonlijke tekst, lieve woorden of een bijzondere datum graveren in de ring en je hebt echt een eigen, unieke en persoonlijk sieraad voor het leven. Deze optie is ook ideaal voor een verlovingsring of (huwelijks)cadeau!

 

De kosten voor het laten graveren van een ring is € 25,00 euro. Kies voor de optie Personaliseren bij het selecteren van jouw favoriete sieraad en de kosten worden automatisch aan het totaalbedrag toegevoegd. 

 

Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om de tekst en/of datum aan ons door te geven.

Voorwaarden

Het doorgeven van de juiste tekst is eigen verantwoordelijkheid. Controleer goed of de tekst en/of datum klopt, check ook de orderbevestiging.

 

Na het personaliseren van de ring, is het helaas niet meer mogelijk om de ring te retourneren.

 

De ring laten graveren is een eenmalige service. 

 

Houd rekening met een iets langere verzendtijd. Na aankoop wordt de ring z.s.m. naar het atelier gebracht. Uiterlijk binnen een week heb jij jouw gepersonaliseerde ring in huis! 

Chat openen
Welkom bij MEAU Vintage Jewellery. Kunnen wij u ergens bij helpen?