Herroepingsprocedure

Retourprocedure

Retouren MEAU’s Collection:

 

De sieraden van MEAU’s Collection worden “custom made”, oftewel op bestelling gemaakt. Zo voorkomen we overproductie en wordt jouw sieraad speciaal voor jou gemaakt. Het productieproces wordt gestart zodra wij jouw bestelling ontvangen.
Hierdoor is het helaas niet mogelijk om made-to-order producten te retourneren. Mocht de bestelling toch niet aan je verwachtingen voldoen, laat het ons dan binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling weten. We kijken graag of we het sieraad nog kunnen aanpassen (denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de maat), of omruilen voor een ander sieraad. Twijfel je over de kwaliteit van het sieraad, dan kunnen we dit samen beoordelen en het sieraad aanpassen wanneer dit het geval blijkt te zijn.

 

Mocht je je sieraad terug willen sturen om te laten beoordelen, aanpassen of omruilen, neem dan altijd eerst contact op via info@meauvintagejewellery.com, zodat we jouw een correct retourlabel kunnen toesturen.

 

Twijfel je over je maat? Download dan eerst onze Ringsize Guide.

 

Liever de sieraden vooraf even komen bekijken? Maak dan een afspraak in onze showroom!

 

Annuleren van je order:

 

Wil je na het bestellen je order annuleren of wijzigen, geef dit dan binnen 24 uur na je bestelling aan ons door! Stuur een mailtje naar info@meauvintagejewellery.com. Na 24 uur kan het zijn dat het productieproces al gestart is en kunnen we je order niet meer annuleren. 

 

Retouren Vintage Collection:

Helaas kan het voorkomen dat je vintage sieraad niet helemaal is wat je had verwacht. Het is dan mogelijk om binnen 14 dagen na aankoop je product te retourneren. Vanwege het milieu aspect willen we je er wel op attenderen om bewust een bestelling te plaatsen, om retouren te voorkomen.

Op maat gemaakte en gepersonaliseerde sieraden kunnen helaas niet worden geretourneerd. Meer informatie hierover vind je op de pagina Resizing en Personalisatie.

 

De retourprocedure gaat als volgt:

 

• Stuur binnen 14 dagen na je aankoop een mailtje naar info@meauvintagejewellery.com en vermeld hierin je naam, ordernummer, het product wat retour komt en de reden van je retour. Je krijgt dan zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, een bevestigingsmail van ons terug met onder andere een link voor een nieuw verzendlabel, waarmee de producten retour kunnen worden gestuurd.

 

• Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed.

 

• De kosten voor het retour zenden van de bestelling is voor eigen rekening. Zorg er daarom tevens voor dat je een bewuste bestelling plaatst om retouren te voorkomen. De sieraden worden altijd verzekerd verstuurd, dit geldt ook voor retour zendingen.

 

• De retourkosten voor een verzekerd pakket binnen Nederland zijn € 8,50 euro.

 

• De retourkosten voor een verzekerd pakket vanuit België of Duitsland zijn € 13,50 euro. 

 

• Zorg er voor dat het pakketje goed verpakt is, zodat de producten geen schade op kunnen lopen tijdens de verzending.

 

• De sieraden kunnen alleen retour gestuurd worden als deze onbeschadigd en ongedragen zijn.

 

• Vanwege hygiënische redenen kunnen oorbellen niet worden geretourneerd.

Chat openen
Welkom bij MEAU Vintage Jewellery. Kunnen wij u ergens bij helpen?