Garantie en klachtenprocedure

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan jouw te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport, of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.


Je hebt recht op garantie op de vintage sieraden tot en met 30 dagen na de aankoopdatum. Er zal eerst bevestigd worden of het sieraad onder de garantie valt. Op de vintage designer sieraden (de fashion sieraden van bijv. Chanel, Dior, YSL, etc.) kunnen wij helaas geen garantie geven.


Helaas geven wij geen garantie op de edelstenen in de sieraden. Het verlies van een edelsteen kan met meerdere factoren te maken hebben, door bijvoorbeeld het stoten van het sieraad/edelsteen of door ergens achter blijven haken. Omdat dit niet te achterhalen of te controleren is kunnen wij hier helaas geen garantie op geven. Al onze vintage sieraden worden vooraf grondig gecheckt door onze goudsmid, ook de zetting van de stenen worden goed gecontroleerd.


We adviseren om uiterlijk binnen 14 dagen contact op te nemen als er iets mis is met jouw bestelling. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen, of een mailtje sturen naar info@meauvintagejewellery.com. We zullen dan samen kijken naar een passende oplossing. 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland, of zoals je had verwacht. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@meauvintagejewellery.com. Wellicht kunnen we er samen uit komen.

 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. 

Chat openen
Welkom bij MEAU Vintage Jewellery. Kunnen wij u ergens bij helpen?