Betaling & verzending

Betaling

Bij MEAU Vintage Jewellery kun je op verschillende manier betalen:

 

 iDeal: Vertrouwd en gemakkelijk betalen via je eigen bankomgeving.

 

In3: Betaal jouw favoriete sieraad in drie termijnen met 0% rente!

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

 

Hoe werkt het? 

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

  1. Kies & check:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

  1. 1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

  1. 2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

 

Paypal: Wij geven de mogelijkheid om te betalen via je eigen Paypal account.

 

 Klarna Achteraf Betalen: Komt de betaling jou op dit moment niet goed uit, dan kun je er voor kiezen om via Klarna Acheraf Betalen jouw betaling later te voldoen.

 

 Bancontact: Speciaal voor Belgische klanten kun je betalen via Bancontact, zodat je ook via je eigen bankomgeving kunt betalen.

Verzending

MEAU’s Collection:

 

De sieraden van MEAU’s Collection worden op bestelling gemaakt. Na het plaatsen van jouw bestelling, ontvang je een mailtje met de orderbevestiging. Als je bestelling klaar is voor verzending, ontvang je een e-mail met onder andere de track and trace code, zodat je het pakketje kunt volgen.
Het productieproces van jouw unieke sieraad duurt gemiddeld 3 weken. Daarna wordt jouw sieraad binnen 2 werkdagen verzonden.

 

Vintage Collection:

 

Na het plaatsen van de bestelling van jouw vintage ring, ontvang je een mailtje met de orderbevestiging. Als je bestelling klaar is voor verzending, ontvang je een e-mail met onder andere de track and trace code, zodat je het pakketje kunt volgen.

Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden met PostNL, we streven er naar binnen 2 werkdagen je order te hebben verstuurd. 
(Houd rekening met drukte rond de feestdagen. Wij zijn helaas niet verantwoordelijk voor vertragingen die oplopen bij/door PostNL).

Houd rekening met een langere verzendtijd voor vintage ringen die op maat worden gemaakt of moeten worden gepersonaliseerd. Dit duurt gemiddeld één week.
Meer informatie over resizing en personalisatie lees je op deze pagina.

 

Levertijd en verzendkosten:

 

Nederland en België:

1 á 2 werkdagen
Gratis verzekerd verzonden

 

Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje en Zweden:
2 tot 7 werkdagen
€ 18,00 euro

 

Rest van Europa:

2 tot 7 werkdagen

€ 26,00 euro

 

Rest van de wereld:

3 tot 10 werkdagen

€ 32,00 euro

 

(Afhankelijk van het land waarin je woont kunnen er bepaalde heffingen en belastingen verschuldigd zijn. Als ontvanger ben je zelf aansprakelijk voor alle invoerrechten, douane en lokale verkoopbelastingen die worden geheven door het land van ontvangst.)

Chat openen
Welkom bij MEAU Vintage Jewellery. Kunnen wij u ergens bij helpen?