Betaling & verzending

Betaling

Bij MEAU Vintage Jewellery kun je op verschillende manier betalen:


 iDeal: Vertrouwd en gemakkelijk betalen via je eigen bankomgeving.

 Bancontact: Speciaal voor Belgische klanten kun je betalen via Bancontact, zodat je ook via je eigen bankomgeving kunt betalen.

 Vooraf overmaken: Vind je het fijner om je betaling helemaal zelf uit te voeren en over te maken, dan is er ook de mogelijkheid om het bedrag vooraf over te maken. De instructies vind je op de Check Out pagina. Het bedrag moet na bestelling binnen 24 uur worden overgemaakt, gedurende deze tijd wordt het artikel voor jou gereserveerd. Is het openstaande bedrag niet binnen 24 uur overgemaakt, dan wordt de bestelling geannuleerd en wordt het artikel weer vrij gegeven.

 Paypal: Wij geven de mogelijkheid om te betalen via Paypal. Voor deze betalingsmogelijkheid wordt een extra toeslag van €5,00 euro berekend.

Verzending

Na het plaatsen van de bestelling van jouw vintage juweel, ontvang je een mailtje met de orderbevestiging . (Check ook even je spambox!)
Als je bestelling klaar is voor verzending, ontvang je een e-mail met onder andere de track and trace code, zodat je het pakketje kunt volgen.

 

Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden met PostNL, we streven er naar binnen 3 werkdagen je order te hebben verstuurd. (Houd rekening met drukte rond de feestdagen. Wij zijn helaas niet verantwoordelijk voor vertragingen die oplopen bij/door PostNL).


De vintage sieraden worden altijd gratis én verzekerd verzonden!

Chat openen
Welkom bij MEAU Vintage Jewellery. Kunnen wij u ergens bij helpen?