About MEAU About Monique

About MEAU

Waan jezelf in een luxe winkelstraat in Parijs. Ervaar de schoonheid van vintage sieraden. Een sieraad voor het leven.

 

Bij MEAU Vintage Jewellery is het onze missie dat iedere vrouw zich met onze waardevolle sieraden op haar mooist voelt. Dat elke vrouw de schoonheid kan ervaren, zich zelfverzekerd mag voelen met deze prachtige juwelen en zichzelf luxe gunt in deze drukke wereld waarin we leven.

 

Bij MEAU Vintage Jewellery houden we rekening met het milieu en kiezen we voor duurzaamheid. Door de aanschaf van duurzame vintage sieraden kun je jezelf verwennen met een prachtig sieraad, zonder je daar schuldig over te voelen. Geen productieproces betekent namelijk dat je kiest voor duurzaamheid en een betere wereld.

 

Onze vintage sieraden zijn klaar voor het tweede leven dat ze verdienen.

Over Monique

Mijn naam is Monique, eigenaresse van MEAU Vintage Jewellery. Samen met mijn lieve vriend en twee kattenvriendjes woon ik in Alphen aan den Rijn, waar ik tevens geboren en getogen ben.

 

Ik ben van kinds af aan dol op alles wat blinkt. Ik houd van het gevoel van luxe, schoonheid en zelfverzekerdheid wat mooie juwelen je kunnen geven. Daarbij vind ik duurzaamheid en zorg voor onze planeet ook heel belangrijk. Uit deze combinatie is ontstaan dat ik verliefd ben geworden op vintage sieraden. Mijn passie wil ik met jullie delen. Mijn doel is om de mooiste vintage juwelen voor jullie op te sporen, waarbij ik altijd het welzijn van mens, dier en milieu in mijn achterhoofd houd. 

 

Mocht je ergens vragen over hebben of meer willen weten, stuur me gerust een berichtje via het contactformulier.

 

Liefs,

Monique

Chat openen
Welkom bij MEAU Vintage Jewellery. Kunnen wij u ergens bij helpen?