About MEAU About Monique

About MEAU

Ontdek de unieke gouden, vintage én vintage inspired sieraden van MEAU. 

 

Prachtige juwelen van 14 karaat gerecycled en LMBA gecertificeerd goud, verwerkt met de mooiste edelstenen uit de natuur. Geïnspireerd door onze eigen vintage sieraden collectie. Custom made voor jou. Een sieraad voor het leven.

 

Alle sieraden van MEAU’s Collection zijn gemaakt van massief gerecycled 14 karaat goud, wat betekent dat er geen nieuwe goudwinning meer nodig is, maar wij wel hoge kwaliteit kunnen garanderen. Ook is al het goud LMBA gecertificeerd, wat betekent dat het goud aan alle kwaliteitseisen voldoet. Alle sieraden van MEAU’s collection worden op bestelling gemaakt, wat overproductie voorkomt.

 

De collectie van MEAU is geïnspireerd door onze eigen vintage sieraden collectie en wordt speciaal voor jou custom made in Nederland. Hierdoor leggen de sieraden geen lange weg meer af en weten we zeker dat de sieraden onder goede arbeidsomstandigheden worden gemaakt en iedereen eerlijk behandeld en betaald wordt. 

 

Bij MEAU vind je tevens een unieke vintage collectie. Regelmatig gaan wij op zoek naar bijzondere vintage juwelen om de collectie te blijven vernieuwen. Deze vintage sieraden worden vooraf gecontroleerd op zetting en kwaliteit, gereinigd en gepolijst. Onze vintage sieraden zijn klaar voor het tweede leven dat ze verdienen.

Over Monique

Mijn naam is Monique, eigenaresse van MEAU Vintage Jewellery. Samen met mijn lieve vriend, twee kattenvriendjes en onze Manchester Terrier woon ik in Alphen aan den Rijn, waar ik tevens geboren en getogen ben.

 

Ik ben van kinds af aan dol op alles wat blinkt. Ik ben gek op mooi sieraden, glimmende edelstenen en het gevoel van zelfverzekerdheid wat mooie sieraden je kunnen geven. Je eigen stijl creëren met (vintage) sieraden om jezelf uit te drukken.
Daarbij vind ik duurzaamheid en zorg voor onze planeet ook heel belangrijk. Ik ben gek op de natuur. Zo ben ik regelmatig op het strand te vinden en laad ik helemaal op van wandelingen door het bos.

Uit deze combinatie is ontstaan dat ik verliefd ben geworden op (vintage) juwelen. Mijn passie wil ik met jullie delen. 

 

Mijn doel is om steeds weer de mooiste juwelen te ontwerpen, geïnspireerd door alle prachtige vintage sieraden die door mijn handen zijn gegaan. Om jou elke keer weer verliefd te laten worden op deze unieke stukken en jou te laten stralen met onze hoogwaardige en unieke juwelen.

 

Mocht je ergens vragen over hebben of meer willen weten, stuur me gerust een berichtje via het contactformulier.

 

Liefs,

Monique

Chat openen
Welkom bij MEAU Vintage Jewellery. Kunnen wij u ergens bij helpen?