Waarom MEAU?

Waarom doen wij wat we doen? Waarom hebben we ervoor gekozen om MEAU op te richten?

De reden voor het bestaan van MEAU wil ik graag met je delen.

Ik, Monique – founder van MEAU, ben al van kleins af aan dol op alles wat blinkt. Mijn moeder noemde mij al vroeg een “ekster”. Ik vind juwelen prachtig, ik kan echt verliefd worden op een mooi, uniek en schitterend sieraad. Ik kan oprecht zeggen dat dit mijn passie is en dit gevoel wil ik graag met anderen delen. Ik wil jou ook verliefd laten worden op een uniek vintage juweel. Ik wil jou ook blij maken en je met trots en vol zelfverzekerdheid dit sieraad laten dragen. 

Wij bij MEAU willen jou het gevoel van luxe en schoonheid laten ervaren door middel van onze vintage sieraden.

Want waarom vintage? Omdat wij ook heel bewust zijn van het milieu en de voetafdruk die wij op deze wereld achterlaten. Duurzaamheid staat daarom hoog in het vaandel. Door deze “preloved” juwelen een nieuw leven te geven, draag je niet bij aan het milieu-vervuilend proces van productie. En laat je dat nog eens óók een goed gevoel geven, je kunt namelijk zonder schuldgevoel genieten van jouw nieuwe vintage liefde.

Ben jij al verliefd geworden? Kijk snel in onze webshop voor alle vintage sieraden!

Let's celebrate! 20% korting op alle sieraden van MEAU's Collection!

X
Chat openen
Welkom bij MEAU Vintage Jewellery. Kunnen wij u ergens bij helpen?
%d bloggers liken dit: