Vintage sieraden

Wanneer is een sieraad vintage? En wanneer noem je een sieraad antiek?


De naam vintage wordt veel gebruikt, soms zelfs ook voor nieuwe sieraden die een “vintage look” hebben. Er zijn meerdere theorieën over, maar je kunt sieraden eigenlijk pas echt vintage noemen als het meer dan 25 jaar oud is. 
Een sieraad krijgt pas de naam antiek, als het meer dan 100 jaar oud is. Antieke en vintage sieraden gaan dus echt al een lange tijd mee, wat ze ook zo bijzonder maakt! Antieke en vintage sieraden hebben al een lang leven achter de rug, maar zijn vaak van goede kwaliteit waardoor je er zelf ook nog lang plezier van kunt hebben.
Bij MEAU Vintage Jewellery vind je voornamelijk vintage sieraden, echter zullen er ook tweedehands sieraden tussen zitten, als het sieraad net nog geen 25 jaar oud is. We zorgen dat alle vintage sieraden grondig gecontroleerd worden door onze goudsmid, waar nodig bijgewerkt of aangepast. De vintage sieraden worden gepolijst en schoongemaakt zodat jij het sieraad weer als nieuw mag ontvangen. Wist je dat zo goed als alle vintage ringen op maat gemaakt kunnen worden? Ook kun je jouw vintage ring laten personaliseren, door er een bijzondere datum of naam in te laten graveren.
Heb jij jouw eigen unieke vintage juweel al gevonden?

Let's celebrate! 20% korting op alle sieraden van MEAU's Collection!

X
Chat openen
Welkom bij MEAU Vintage Jewellery. Kunnen wij u ergens bij helpen?
%d bloggers liken dit: