Vintage sieraden

Wanneer is een sieraad vintage? En wanneer noem je een sieraad antiek?
De naam vintage wordt veel gebruikt, soms zelfs ook voor nieuwe sieraden die een “vintage look” hebben. Er zijn meerdere theorieën over, maar je kunt sieraden eigenlijk pas echt vintage noemen als het meer dan 25 jaar oud is. 
Een sieraad krijgt pas de naam antiek, als het meer dan 100 jaar oud is. Antieke en vintage sieraden gaan dus echt al een lange tijd mee, wat ze ook zo bijzonder maakt! Antieke en vintage sieraden hebben al een lang leven achter de rug, maar zijn vaak van goede kwaliteit waardoor je er zelf ook nog lang plezier van kunt hebben. Heb jij jouw eigen unieke vintage juweel al gevonden

Geef een reactie

Chat openen
Welkom bij MEAU Vintage Jewellery. Kunnen wij u ergens bij helpen?
%d bloggers liken dit: